Elovena Muru loisti Kultainen Pippuri -kilpailussa

8.3.2019

Elovena Muru menestyi Iltalehden järjestämässä Kultainen Pippuri -kilpailussa. Kaurajauhis valittiin Vuoden innovaatio -kategorian finaaliviisikkoon.

Kultainen Pippuri on Iltalehden järjestämä elintarvikekilpailu, joka palkitsee edellisenä vuonna lanseerattuja tuotteita kuudessa eri sarjassa. Asiantuntijaraati valitsi mukaan ilmoitetuista tuotteista Vuoden innovaatio -kategorian finalistit sekä voittajan.

Kultaisen Pippurin tuomariraati koostui viidestä ruoka-alan rautaisesta ammattilaisesta. Mukana olivat Marttaliitto ry:n pääsihteeri Pirkko Haikkala, Päivittäistavarakauppa ry:n toimitusjohtaja Kari Luoto, kokki Pekka Terävä, kokki Hans Välimäki sekä toimittaja Eeva Paljakka.

Kilpailu järjestettiin neljättä kertaa ja tuotteita oli ilmoitettu mukaan enemmän kuin koskaan aiemmin. Kaurasta valmistetut elintarvikkeet olivat selvä trendi kilpailuun osallistuneiden tuotteiden joukossa.

Elovena Muru on jauhelihan tapaan käytettävä kasviproteiini

Elovena Muru on jauhelihan tapaan käytettävä kasviproteiini

Käyttövalmis Elovena Muru Kaurajauhis sisältää 41 % suomalaista Elovena-kauraa, jonka lisäksi tuotteessa on ainoastaan vettä, herne- ja perunaproteiinia sekä suolaa. Helppokäyttöisen Murun rakenne ja ulkomuoto muistuttavat kypsää jauhelihaa ja se on terveellinen vaihtoehto jauhelihalle kaikessa ruoanlaitossa. Maultaan tuote on neutraali, joten sen voi maustaa oman makunsa mukaiseksi. Elovena Muru sisältää runsaasti kasviproteiinia, hyviä hiilihydraatteja ja kuitua sekä vain vähän rasvaa ja suolaa.

Tänä vuonna Vuoden innovaatio -sarjan voiton vei Meiran Juuresketsuppi. Onnittelemme voittajaa ja muita finalisteja! Lue lisää Kultainen Pippuri -kilpailusta sivulta https://www.iltalehti.fi/kultainenpippuri.

Lisätietoja: Raisio-konserni, markkinointiviestintäpäällikkö Mervi Nieminen, puh. 040 064 1976, mervi.nieminen@raisio.com

Lue myös: