Elovena Muru Kaurajauhis syntyi, jotta jokaisen olisi helppo ottaa terveellinen kasviproteiini osaksi ruokavaliota ja ruoanlaittoa. Jotta sinä ja rakkaimpasi voisitte syödä paremmin ja terveellisemmin ihan joka päivä.

Kaurajauhiksesta teet sitä samaa helppoa ja monipuolista ruokaa kuin olet tähänkin asti tehnyt vaikkapa jauhelihasta, mutta kevyemmin ja samalla omasta, läheistesi ja ympäristön hyvinvoinnista huolehtien.

Suomalaisilla pelloilla kasvaneesta Elovena-kaurasta valmistettu täysin vegaaninen Elovena Muru Kaurajauhis on arkinen ja vaivaton tapa välittää ja osoittaa rakkautta – tehdä hyvää.

Tutustu tuotteisiin

Muru tekee hyvää:

Lorem ipsum dolor sit amet, sit amet, nam mauris vehicula

Lorem ipsum dolor sit amet, sit amet, nam mauris vehicula

Lorem ipsum dolor sit amet, sit amet, nam mauris vehicula

Richard McCormick

Suomessa asuva maailmankansalainen ja ravintoloitsija Richard McCormick on yksi ruokakulttuurimme viime vuosien suurimmista uudistajista ja trendien luojista. Richardin ruokafilosofia perustuu ajatukseen, että syöminen voi olla samanaikaisesti sekä rentoa että eettisesti kestävää ja terveellisempää – hurmaavasta makumaailmasta ja elämyksistä piiruakaan tinkimättä.

Menestysravintolat Sandro, the Cock, Holiday Bar ja Yes Yes Yes sekä lukuisat ruokakirjat ovat esimerkkejä siitä, kuinka Richardin ajatukset ovat muuttuneet todeksi.

Nyt Richard on suureksi iloksemme luonut joukon suussa sulavia ja rentoja reseptejä Elovena Muru Kaurajauhiksesta. Ei muuta kuin kokeilemaan yksin tai porukalla!

Tutustu resepteihin