ainekset

laadukasta oliiviöljyä
5 laventelin lehteä
4 viipaletta laadukasta leipää
½ ps (225 g) Elovena Muru Kaurajauhista
4 rkl BBQ-kastiketta, esim. Poppamies
1 sipuli
4 parsaa
kuorallinen tuoretta pinaattia
vegaanista siracha-majoneesia

Valmistus

Lorauta pannulle oliiviöljyä ja lisää siihen laventelin lehdet. Lisää sitten pannulle leivät ja paahda.

Laita samanaikaisesti toiselle pannulle silputtu sipuli, paista hetki. Lisää Kaurajauhis ja lopuksi BBQ-kastike. Lisää myös hiukan jotain nestettä pannulle, jotta seos kuumenee kunnolla.

Lisää parsat samalle pannulle, jossa paistoit leivät, ja paista. Lisää hieman nestettä pannulle ja peitä kannella. Parsat kypsyvät näin höyryllä. Lisää vielä aivan lopuksi pinaatti parsojen seuraksi. Kokoa leivät laittamalla leivän päälle Kaurajauhis-seosta, tämän päälle pari parsaa ja pinaattia ja viimeistele vielä majoneesilla. Laita kanneksi toinen leipä, paina pikkuisen ja leikkaa halki. Nauti hyvällä ruokahalulla.

Summary
recipe image
Recipe Name
BBQ-sandwichit Kaurajauhiksella à la Alexander Trivedi
Published On

Reseptivinkkejä: