ainekset

4 bataattia
2 rkl kasviöljyä
1 sipuli pilkottuna
2 valkosipulin kynttä, hienonnettuna
1 punainen paprika, ohuina suikaleina
1 tl paprikajauhetta
1 tl cayennepippuria
2 tl jeeraa
1 rkl kaakaojauhetta, makeuttamatonta
1 kanelitanko
1 tl jauhettua korianteria
1 tl meiramia
1 rkl tomaattisosetta
1 tl sokeria
300 g tomaattimurskaa
225 g Elovena Muru Kaurajauhista
200g kypsiä kidneypapuja
200 g kypsiä mustapapuja tai kikherneitä
2dl kasvislientä
suolaa maun mukaan
100 g smetanaa
50 g Manchego-juustoa
tuoretta korianteria

Valmistus

Paista bataatteja uunissa 220 asteessa noin 40 minuuttia. Kuumenna öljy isossa pannussa, lisää sipulit ja paprika. Paista kunnes sipulit ovat kullanvärisiä. Lisää paprikajauhe, cayennepippuri, jeera, kaakao, kanelitanko, korianterijauhe, meirami, tomaattisose ja sokeri. Paista 2-3 minuutin ajan.

Lisää tomaattimurska, Muru Kaurajauhis, pavut ja kasvis- liemi. Anna hautua miedolla lämmöllä 20 minuutin ajan. Tee bataatteihin viillot, purista bataatteja kevyesti ja lisää täytteeksi Muru chili sin carnea. Laita päälle smetanaa, raastettua Manchego-juustoa ja tuoretta korianteria.

Summary
recipe image
Recipe Name
Chili sin carne Muru
Author Name
Published On

Katso reseptivideo:

Reseptivinkkejä: