ainekset

800 g porkkanoita
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
3 rkl öljyä
½ tl cayennepippuria

1 ½ dl punaisia linssejä
500 g tomaattimurskaa
390 g chili-tomaattimurskaa
5 dl vettä
1 ½ kasvisliemikuutio
1 rkl makeaa soijakastiketta

2 dl kaurakermaa
1 dl kookoshiutaleita
suolaa

Lisäksi:

2 rkl öljyä
1 tl Ras El Hanout mausteseosta
1 tl valkosipulijauhetta
225 g Elovena Muru Kaurajauhista

Valmistus

Kuori ja raasta porkkanat. Suikaloi sipulit.

Kuumenna öljy ja cayennepippuri laakeassa kattilassa. Lisää joukkoon porkkanaraaste ja sipulit. Freesaa hetken aikaa.

Lisää joukkoon linssit, tomaattimurskat, vesi, kasvisliemikuutio ja soijakastike. Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla noin 50 minuuttia. Lisää joukkoon kaurakerma ja kookoshiutaleet. Tarkista maku ja kiehauta.

Kuumenna paistinpannussa öljy ja mausteet. Lisää joukkoon Kaurajauhis, paista rapeaksi. Lisää paistettu Kaurajauhis padan joukkoon.

Tarjoile basmatiriisin kanssa.

Summary
recipe image
Recipe Name
Sopivan chilinen Kaurajauhis-porkkana-linssipata
Published On

Reseptivinkkejä: