ainekset

Tostadas ja tortillat

4 pientä tortillaa
rypsiöljyä ja suolaa

8 isoa tortillaa

Täyte:

1/2 dl rypsiöljyä
225 g Elovena Kaurajauhista 
1 tl cayennepippuria
1 tl paprikajauhetta
1/2 tl juustokuminaa (jeeraa)
suolaa ja pippuria

100 g jäävuorisalaattia
1 prk kokonaisia kuorittuja purkkitomaatteja

4 rkl cheddarjuustokastiketta
4 rkl smetanaa
100 g cheddarjuustoraastetta

Lisäksi:

paistamiseen rypsiöljyä

Valmistus

Tee ensin rapeat tostadat sivelemällä pienet tortillat kummaltakin puolelta öljyllä. Ripottele päälle hiukan suolaa. Paista 180 asteisessa uunissa ensin viisi minuuttia. Käännä ja paista vielä 5-10 minuuttia, kunnes tortillat ovat rapeita.

Ota neljä isoa tortillaa ja leikkaa niistä neljä tostadan kokoista ympyrää. (Voit tehdä ylimääräisistä reunoista rapeita tostadapaloja yllä olevan ohjeen mukaan).

Paista Kaurajauhis rapeaksi öljyssä mausteiden kera. Suikaloi jäävuorisalaatti ja kuutioi tomaatit.

Kokoa wrapit: Levitä loput neljä  isoa tortillaa pöydälle. Lusikoi jokaisen keskelle Kaurajauhista, niin että reunoille jää kunnolla tilaa. Lusikoi juustokastike Kaurajauhiksen päälle. Levitä smetana tostadojen pinnalle ja nosta ne juustokastikkeen päälle. Ripottele pinnalle salaatti, tomaattikuutiot ja juustoraaste. Aseta pienempi tortilla täytteen päälle ja paina kevyesti. Taita alimman tortillan kulmat tiukasti keskelle. Käännä nopeasti ylösalaisin.

Paista keskilämmöllä pienessä öljymäärässä paistin pannulla noin 5 minuuttia kummaltakin puolelta, niin että pinnat ovat kauniin ruskeita ja täyte on lämmintä.  Tarjoa lämpiminä.

Summary
recipe image
Recipe Name
Crunchwrap Supreme Kaurajauhiksella
Published On

Reseptivinkkejä: