ainekset

Kastike:

1 dl ananasmehua
¾ dl omenaviinietikkaa
1 rkl soijakastiketta
4 rkl ketsuppia
¾ dl fariinisokeria
hyppysellinen suolaa
1 rkl maissitärkkelystä
2 tl lämmintä vettä
1 appelsiinin raastettu kuori
2 rkl appelsiinimehua

Wokki:

3 paprikaa
1 iso purjo
50 g tuoretta inkivääriä
3 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
200 g tuoretta pinaattia
suolaa ja mustapippuria
1 tl chiliä
225 g Elovena Muru Kaurajauhista
1 rkl soijakastiketta
1 rkl seesaminsiemeniä

Valmistus

Kastike

Sekoita kastikkeen ainekset pienessä kattilassa ja anna hautua 1-2 minuuttia. Sekoita maissitärkkelys 2 tl lämmintä vettä ja suurusta sillä kastike. Mausta kastike appelsiinimehulla ja kuoriraasteella.

Wokki

Suikaloi huuhdellut paprikat ja purjo. Kuori inkivääri sekä valkosipulit ja viipaloi ne ohuiksi paloiksi.

Kuumenna wokkipannu savuavan kuumaksi, lisää 1 rkl öljyä. Lisää pannulle paprikat, purjo, inkivääri sekä valkosipulit ja paista 1-2 minuuttia.

Lisää pinaatti ja sekoittele muutaman kerran niin, että pinaatti pehmenee. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä paistetut kasvikset pannulta isoon kulhoon.

Lisää samalle pannulle loppu öljy, chili ja Kaurajauhis, paista rapeaksi. Lisää sekaan soijakastike. Kaada Kaurajauhis vihannesten joukkoon. Koristele seesaminsiemenillä ja tarjoile riisin sekä hapanimeläkastikkeen kanssa.

Summary
recipe image
Recipe Name
Hapanimelä Muru-kasviswokki
Author Name
Published On

Reseptivinkkejä: