ainekset

1 prk kypsiä kikherneitä
1/2 dl sitruunaöljyä
2 marinoitua valkosipulinkynttä
1 dl hillosipuleita
1/2 dl aurinkokuivattujatomaatteja + 1/2 dl öljyä

2 rkl makeaa chilikastiketta
2 tl Ras el Hanout mausteseosta
1/2 tl suolaa
1 ps Elovena Kaurajauhista

2 dl Nalle Pikakaurahiutaleita

Paistamiseen

rypsiöljyä

Valmistus

Valuta kikherneet siivilässä ja huuhdo ylimääräinen tärkkelys pois kylmällä vedellä.

Lisää kaikki aineet tehosekoittimeen lukuunottamatta kaurahiutaleita ja aja tasaiseksi massaksi. Lisää sitten kaurahiutaleet hyvin sekoittaen. Anna tekeytyä hetken aikaa.

Muotoile pieniä pihvejä (à 15 g). Paista pihvit öljyssä kauniin ruskeiksi ja rapeiksi. Jäähdytä.

Asettele pihvit esim. paistettujen patonkiviipaleiden päälle. Koristele makusi mukaan.

Vinkki:

Voit tehdä cocktailpalat etukäteen valmiiksi ja pakastaa juhlahetkeä varten.

Summary
recipe image
Recipe Name
Helpot Kaurajauhis-cocktailpalat
Published On

Reseptivinkkejä: