ainekset

1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
4 rkl oliiviöljyä
200 g jauhelihaa
225 g Elovena Muru Kaurajauhista
1 rkl basilikaa
1 rkl oreganoa
suolaa ja mustapippuria
400 g Torino Täysjyvämakaronia
2 rkl tomaattipyreetä
1 rkl sokeria
800 g tomaattimurskaa
2 dl kuumaa pastan keitinvettä
1 kasvisliemikuutio
150 g mozzarellajuustoraastetta

Valmistus

Kuori ja hienonna sipulit.  Kuumenna öljy laakeassa pannussa ja ruskista jauheliha kevyesti. Lisää sipulit ja paista muutama minuutti.  Lisää Kaurajauhis, basilika, oregano suola sekä mustapippuri ja jatka paistamista.

Keitä Torino-makaronit pakkauksen ohjeen mukaan.

Siirrä Kaurajauhisseos pannun toiseen reunaan. Lisää tyhjälle puolelle tomaattipyree ja sokeri. Freesaa hetken aikaa. Lisää tomaattimurska, kuuma pastavesi ja kasvisliemikuutio. Vähennä lämpöä ja anna kastikkeen hautua kymmenen minuuttia.

Valuta makaronit ja yhdistä kastikkeen kanssa. Mausta halutessasi suolalla ja pippurilla. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Kuorruta 220 asteisessa kiertoilmauunissa noin kymmenen minuuttia.

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Italialainen Kaurajauhis-makaronilaatikko
Author Name
Published On
Preparation Time

Reseptivinkkejä: