ainekset

1 pkt Sunnuntai Lehti- ja torttutaikinaa
½ ps Elovena Kaurajauhista
1 rkl rypsiöljyä
1 ½ tl sipulijauhetta

75 g pakastepinaattia
½ paprika
150 g maustamatonta tuorejuustoa
100 g fetajuustoa
2 munaa
1 tl kuivattua tilliä
valkopippuria ja muskottia

Voiteluun ja koristeluun

munaa ja seesaminsiemeniä

Valmistus

Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada Kaurajauhis uunivuokaan. Sekoita joukkoon öljy ja sipulijauhe. Paista 225 asteessa rapeaksi noin 6 minuuttia.

Sulata pinaatti, laita se siivilään ja valuta ylimääräinen neste pois. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi ja purista niistä ylimääräinen neste pois. Murustele fetajuusto tuorejuuston joukkoon. Lisää munat, mausteet, pinaatti, paprikakuutiot ja Kaurajauhis.

Puolita voitaikinalevyt. Painele voitaikinapalat muffinipeltien koloihin, niin että venytät niitä hieman isommiksi. Jaa täyte taikinakuppien päälle. Nipistä neljä kulmaa tiukasti yhteen, voitele munalla ja ripottele päälle siemenet. Paista nyytit 225 asteessa 20-25 minuuttia.

Summary
recipe image
Recipe Name
Kaurajauhis-fetanyytit
Published On

Reseptivinkkejä: