ainekset

Lettutaikina

2 munaa
6 dl maitoa
1 1/2 dl muusijauhetta
1 dl  Sunnuntai Erikoisjauhoja
1/2 tl suolaa

1/2 dl Sunnuntai Juokeseva Rypsiöljyvalmistetta
reilusti silputtua persiljaa

Täyte

2 rkl rypsiöljyä
225 g Elovena Kaurajauhista
1/2 tl savupaprikajauhetta
pippurisekoitusta

1 dl paahdettua sipulia

1 (suippo)paprika
200 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g sinihomejuustoa

Paistamiseen

Sunnuntai Rypsiöljyvalmistetta

 

Valmistus

Vatkaa munat, maito ja keskenään yhdistetyt muusijauhe ja vehnäjauhot tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota noin ½ tuntia. Lisää joukkoon Sunnuntai Juokseva, suola ja persiljasilppu.

Paista Kaurajauhis mausteiden kanssa kuumassa öljyssä rapeaksi. Lisää joukkoon paahdettu sipuli.

Pilko paprika pieniksi kuutioiksi, yhdistä se tuorejuuston ja aurajuuston kanssa.  Sekoita joukkoon paistettu Kaurajauhis.

Kuumenna ohukaispannussa Sunnuntai Juoksevaa. Kaada ohukaistaikinaa pannulle, anna paistua hetken aikaa. Lisää kullekin ohukaiselle noin ruokalusikallinen täytettä, vielä kun taikina on hyytymätöntä. Lisää täytteen päälle vielä hiukan taikinaa. Paista ohukaiset molemmin puolin kauniin kullanruskeaksi.

Nauti letut lämpimänä puolukkasurvoksen ja raikkaan salaatin kanssa.

Summary
recipe image
Recipe Name
Kaurajauhis-juustotäytteiset ohukaiset
Published On

Reseptivinkkejä: