ainekset

1/2 dl rypsiöljyä
225 g Elovena Kaurajauhista
1 tl suolaa

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 iso porkkana
1/2-1 chilipaprika
2 tl inkivääritahnaa
1 tl garam masala -mausteseosta
1/2 tl juustokuminaa eli jeeraa
3 dl tomaattimurskaa

1 prk kikherneitä
4 dl kookoskermaa

Lisäksi

tuoretta korianteria

Valmistus

Kuumenna rypsiöljy, paista Kaurajauhis rapeaksi ja mausta suolalla.

Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja viipaloi porkkana ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi chili. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulit, porkkanat sekä chili mausteiden kanssa. Lisää tomaattimurska. Kuumenna.

Valuta kikherneet. Lisää curryn joukkoon yhdessä kookoskerman kanssa. Anna kiehua poreillen noin 15 minuuttia. Lisää Kaurajauhis ja tarkista kastikkeen maku. Viimeistele hienonnetulla korianterilla. Tarjoa esim. basmatiriisin tai Torino ohrahelmen kanssa.

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Kaurajauhis-kikhernecurry
Published On

Reseptivinkkejä: