ainekset

1 sipuli
2 dl vettä
2 tl kasvis- tai lihafondia
1 rkl soijaa
1 tl paprikajauhetta
1 tl sipulijauhetta
1 tl kuivattua tilliä
½ tl maustepippuria
¼ tl musta- tai valkopippuria
225 g Muru Kaurajauhista
1 dl korppujauhoja

Paistamiseen:
2rkl rypsiöljyä

Valmistus

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä pannulla. Lisää veden joukkoon mausteet, Muru Kaurajauhis ja korppujauhot. Sekoita ja anna imeytyä vähintään 10 min. Lisää sipulit ja sekoita massa hyvin.

Kostuta kädet vedellä. Pyörittele taikinasta tasakokoisia pyöryköitä. Kuumenna paistin- pannulla öljy kuumaksi. Paista pyöryköitä ensin toiselta puolelta niin, että ne saavat väriä. Sen jälkeen vähennä lämpöä ja anna pyöryköiden kuumeta sisältä. Käännä pyörykät ja jatka paistamista muutaman minuutin ajan. Paistoaika yhteensä noin 10 minuuttia.

Summary
recipe image
Recipe Name
Kaurajauhispyörykät
Published On

Reseptivinkkejä: