ainekset

Täyte

630 g/320 g säilykesieniä
1 iso sipuli
150 g pekonia
225g Elovena Muru kaurajauhista
2 rkl öljyä

200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl maitoa
1 rkl makeaa sinappia
mustapippuria, suolaa ja silputtua persiljaa

Munakasrulla

6 dl maitoa
1 dl Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
6 munaa
1 tl suolaa

Kuorruttamiseen

juustoraastetta

Valmistus

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen kiertoilmatoiminnolla. Valuta sienet hyvin. Kuori ja pilko sipuli pieniksi paloiksi. Suikaloi pekoni. Kaada uunipellille Kaurajauhis, lisää sipuli, pekoni ja öljy. Sekoita hyvin. Paista uunin keskitasolla noin 15 minuttia. Anna täytteen jäähtyä hetken aikaa ennen tuorejuuston, maidon ja mausteiden lisäämistä.

Kuumenna maito mikrossa. Kaada lämmin maito kattilaan. Lisää joukkoon vehnäjauhot. Suurusta kastike. Anna kastikkeen jäähtyä hieman. Vaahdota munat ja suola. Yhdistä kastikkeen joukkoon ja sekoita hyvin. Kaada munakasmassa leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.

Kumoa kypsä munakasrulla leivinpaperin päälle. Levitä päälle täyte tasaiseksi kerrokseksi. Kääri munakas tiiviiksi rullaksi leivinpaperia apuna käyttäen. Kuorruta juustoraasteella ja lämmitä 175-asteessa noin 30 minuuttia.

Summary
recipe image
Recipe Name
Munakasrulla Kaurajauhis-sieni-pekonitäytteellä
Published On

Reseptivinkkejä: