ainekset

1 ½ l vettä
1 tl suolaa
6 dl Torino Kaura-Porkkanapastaa

225 g Elovena Muru Kaurajauhista
2 rkl öljyä
suolaa, mustapippuria ja paprikajauhetta

1 pieni munakoiso
1 sipuli
1 rkl öljyä
150 g kirsikkatomaatteja
2 ½ dl ruokakermaa

100 g raejuustoa
1 pallo mozzarellaa

Valmistus

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa. Lisää kiehuvaan veteen suola ja Torino Kaura-Porkkanapasta, keitä noin 6 minuuttia.

Paista Kaurajauhista öljyssä pannulla noin 5 minuutin ajan. Mausta ja siirrä sivuun.

Pilko munakoiso ja sipuli pieniksi kuutioiksi. Lisää pannulle öljyä ja paista munakoisoa ja sipulia noin 5 minuuttia. Kaada Kaurajauhis takaisin pannulle, lisää myös halkaistut kirsikkatomaatit ja ruokakerma. Anna kiehua muutaman minuutin ajan.

Voitele uunivuoka ja kaada pastat, Kaurajauhis-kasvisseos ja raejuusto vuokaan. Revi seokseen myös noin puolet mozzarellasta ja sekoita ainekset vuoassa. Revi loput mozzarellasta pinnalle ja nosta uuniin 225 asteeseen noin 10 minuutin ajaksi. Tarjoile lämpimänä raikkaan salaatin kanssa.

Summary
recipe image
Recipe Name
Kaurajauhis-kasvispastapaistos
Published On

Reseptivinkkejä: