ainekset

2 Elovena Muru Kaurajauhispihviä
noin 6 perunaa
2 dl kantarelleja
1 rkl voita
1 sipuli
2 dl ruokakermaa
suolaa ja mustapippuria

Valmistus

Pese perunat kattilaan. Täytä kattila vedellä niin, että perunat juuri peittyvät. Keitä kypsiksi, noin 15-20 minuuttia perunoiden koosta riippuen.

Perunoiden kiehuessa pilko kantarellit ja kuorittu sipuli. Aseta kantarellit kuivalle kuumalle pannulle ja haihduta ensin vesi pois. Lisää sen jälkeen nokare voita ja sipulit. Paista muuttama minuutti ja lisää sen jälkeen kerma ja mausteet. Keitä kastiketta noin 5 minuutin ajan.

Paista Muru Kaurajauhispihvejä paistinpannussa 2 minuuttia molemmilta puolilta. Kaada perunoista vesi pois ja koko annokset.

Summary
recipe image
Recipe Name
Muru Kaurajauhispihvit ja sienikastike
Published On

Reseptivinkkejä: