Ainekset

2 Elovena Muru Kaurajauhispihviä
1 nippu vihreää tankoparsaa
öljyä, suolaa

Hollandaisekastike

50 g voita
1 munan keltuainen
1 rkl vettä
1 tl sitruunamehua
suolaa

Valmistus

Valmista ensin kastike. Sulata voi kattilassa ja anna jäähtyä. Mittaa toiseen kattilaan tai kuumuutta kestävään kulhoon keltuainen ja vesi. Aseta kulho kiehuvan veden päälle ja kuumenna seosta koko ajan vispaten noin 2 minuutin ajan, kunnes seos on paksua ja kuohkeaa. Nosta kulho pois vesihauteesta ja kaada joukkoon jäähtynyt voi ohuena nauhana voimakkaasi sekoittaen. Mausta lopuksi sitruunamehulla ja suolalla.

Kuori parsat nupusta alaspäin ja napsauta varren puumainen osa pois. Kuumenna pannulla öljyä ja paista parsoja paksuudesta riippuen 5-10 minuuttia. Mausta paiston aikana suolalla. Lisää paiston loppuvaiheessa pannulle Muru Kaurajauhispihvit ja paista 2 minuuttia molemmilta puolilta. Nauti lämpimänä.

Vinkki

Oikaise valmiilla hollandaisekastikkeella tai kastikeaineksilla.

Summary
recipe image
Recipe Name
Muru Kaurajauhispihvit, parsaa ja hollandaisekastiketta
Published On

Reseptivinkkejä: