ainekset

2 l vettä
1 tl suolaa
400 g Torino Täysjyvämakaronia
1 sipuli
3 rkl rypsiöljyä
1 kasvisliemikuutio
2 tl paprikajauhetta
1 tl sipulijauhetta
½ tl maustepippuria
½ tl valkopippuria
225 g Elovena Muru Kaurajauhista
1 l maitoa
2 munaa
1 rkl soijakastiketta
1 tl suolaa

Valmistus

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, huuhtele ja valuta.

Hienonna sipuli. Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipuli, kasvisliemikuutio, mausteet ja Kaurajauhis. Sekoita ja paista muutama minuutti.

Kaada makaronit ja Kaurajauhisseos voideltuun uunivuokaan (noin 2 1/2l). Sekoita ainekset keskenään. Vispaa maito, munat, soijakastike ja suola sekaisin ja kaada munamaito vuokaan.

Kypsennä 200-asteisen kiertoilmauunin keskitasolla noin 35 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia.

Vinkki

Vegaanisen makaronilaatikon saat käyttämällä nesteenä kasvimaitoa tai kasvislientä ja jättämällä kananmunat pois. Herkuttelijan makaronilaatikkoon voit lisätä paistettua pekonia ja voimakasta sulatejuustoa.

Summary
recipe image
Recipe Name
Muru-makaronilaatikko
Published On

Reseptivinkkejä: