ainekset

400 g maissilastuja
150 g kirsikkatomaatteja
150 g säilykemaissin jyviä
3 rkl rypsiöljyä
1 punasipuli
225 g Elovena Muru Kaurajauhista
1 tl sipulijauhetta
½ tl jeeraa
½ tl suolaa
1 tl sokeria
350 g salsakastiketta
1 dl chilimarinoituja valkosipulinkynsiä
250 g valmista sulatejuustokastiketta

Lisäksi:

tuoretta korianteria ja limeä

Valmistus

Levitä maissilastut leivinpaperin päälle uunipelille. Puolita tomaatit ja valuta maissinjyvät. Kuori ja suikaloi sipuli.

Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää Kaurajauhis ja mausteet, paista muutama minuutti. Kaada joukkoon salsakastike ja kuumenna. Levitä kastike lastujen päälle.

Ripottele pinnalle tomaatit, maissit, valkosipulinkynnet ja sipulit. Lusikoi koko komeuden päälle juustokastiketta.

Paista 200-asteisessa kiertoilmauunissa noin 10 minuuttia. Ripottele päälle korianteria ja limeä.

Vinkki!

Tarjoile esimerkiksi kermaviilin ja salaatin kanssa.

Summary
recipe image
Recipe Name
Muru-nachopelti
Published On

Reseptivinkkejä: