ainekset

140 g pekonia
1 sipuli
2 dl vettä
1 tl sipulijauhetta
½ tl maustepippuria
¼ tl musta– tai valkopippuria
225 g Muru Kaurajauhista
1 dl korppujauhoja
50 g sulatejuustoa

Paistamiseen:
2 rkl rypsiöljyä

Valmistus

Suikaloi pekoni, kuori ja hienonna sipuli. Paista pekoni rapeaksi ja ruskista sipuli.

Lisää veden joukkoon mausteet, Muru Kaurajauhis ja korppujauhot. Sekoita ja anna imeytyä vähintään 10 minuuttia.

Lisää pekoni, sipuli ja pilkottu sulatejuusto, sekoita massa hyvin. Kostuta kädet vedellä. Muotoile taikinasta tasakoisia pihvejä.

Kuumenna paistinpannulla öljy kuumaksi. Laita pihvit pannulle ja vähennä lämpöä. Paista pihvejä noin neljä minuuttia, käännä ja jatka paistamista toiset neljä minuuttia.

Summary
recipe image
Recipe Name
Muru-pekoni-juustopihvit
Published On

Reseptivinkkejä: