ainekset

2 pitaleipää
2 Elovena Muru Kaurajauhispihviä
1/2 pkt halloumijuustoa
salaattia

Tuoresalsa

2 tomaattia
1/2 punasipulia
pala punaista chiliä
1/2 ruukku korianteria
1/2 limen mehu
suolaa

Guacamole

2 avokadoa
1/3 punasipulia
1/2 tomaattia
1/2 limen mehu
suolaa, mustapippuria ja sokeria

Valmistus

Valmista ensin tuoresalsa ja guacamole. Poista tomaateista siemenet, jotta tomaattisalsasta ei tule liian vetistä. Hienonna pieneksi molempien tomaatit ja punasipuli. Halkaise chili ja poista siemenet, hienonna. Yhdistä salsaa varten tomaatit, puolet punasipulista ja chili. Purista päälle puolikkaan limen mehu, hienonna puolikas ruukku korianteria ja lisää suolaa maun mukaan. Sekoita ja anna maustua jääkaapissa.

Halkaise avokadot ja poista siemenet. Kaiverra sisus kulhoon ja painele haarukalla survokseksi. Lisää sipuli- ja tomaattisilppu sekä purista puolikkaan limen mehu. Mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla, tarkista maku.

Pilko halloumijuusto noin puolen sentin paksuisiksi paloiksi. Aseta juustonpalat kylmälle paistinpannulle ja laita pannu lämpenemään lähes täydellä teholla. Paista halloumit molemmin puolin kauniin kullanruskeiksi. Lisää pannuun tilkka öljyä ja paista Muru Kaurajauhispihvejä kaksi minuuttia molemmilta puolilta.

Lämmitä pitaleivät pannulla, uunissa tai leivänpaahtimessa pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä leivät salaatilla, kaurajauhispihvillä, halloumilla sekä salsalla ja guacamolella. Nauti!

Vinkki

Oikaise valmiilla salsakastikkeella ja guacamolella.

Summary
recipe image
Recipe Name
Muru-pitaleivät
Published On

Reseptivinkkejä: