ainekset

1 ps (225 g) Elovena Muru Kaurajauhista
1 prk salsaa
1 ps täysjyvätortilloja (6 isoa tortillaa)
1 ps juustoraastetta
1 prk kypsiä papuja
1 pnt korianteria
oliiviöljyä

Valmistus

Avaa  Kaurajauhiksen pussi ja kaada joukkoon osa salsasta. Sekoita pussin sisältö ravistamalla ja lisää sekaan loppu salsa. Kaurajauhis imaisee salsasta maun ja täyte on helppo levittää suoraan pussista tortilloille.  Pahvisesta papupurkista saa helposti veden pois, kun tekee purkkiin pari reikää ja antaa veden valua ulos. Näin ei tarvita siivilää, kun kokkailee ulkona.

Laita tortillaletut paistumaan grilliin. Käännä letut ympäri ja levitä pinnalle noin puolet juustoraasteesta, Kaurajauhis-salsasekoitus, pavut, puolet tuoreesta korianterista ja päälle vielä loput juustoraasteesta. Laita sitten tortillan päälle toinen lettu kanneksi. Sulje grillin kansi ja anna paistua pienellä lämmöllä.

Avaa grilli, käännä tortillat ja anna lämmetä vielä kannen alla grillissä hetken. Leikkaa quesadillat neljään osaan ja nosta leivinpaperilla vuorattuun astiaan. Viimeistele vielä lopulla korianterilla ja halutessasi tilkalla  oliiviöljyä.

Vinkki:

Jos haluat täysin vegaanisia quesadilloja, korvaa juustoraaste vegaanisella juustolla.

Summary
recipe image
Recipe Name
Kaurajauhis-quesadillat grillissä à la Alexander Trivedi
Published On

Katso reseptivideo:

Reseptivinkkejä: