Kaurajauhis-quesadillat grillissä à la Alexander Trivedi
Laajenna grilliherkkujen kirjoa ja valmista helpot ja ruokaisat quesadillat nopeasti grillissä. Reseptin on laatinut Aitoa arkiruokaa -blogin Alexander Trivedi.
ainekset
1 ps (225 g) Elovena Muru Kaurajauhista
1 prk salsaa
1 ps täysjyvätortilloja (6 isoa tortillaa)
1 ps juustoraastetta
1 prk kypsiä papuja
1 pnt korianteria
oliiviöljyä
Valmistus
Avaa Kaurajauhiksen pussi ja kaada joukkoon osa salsasta. Sekoita pussin sisältö ravistamalla ja lisää sekaan loppu salsa. Kaurajauhis imaisee salsasta maun ja täyte on helppo levittää suoraan pussista tortilloille. Pahvisesta papupurkista saa helposti veden pois, kun tekee purkkiin pari reikää ja antaa veden valua ulos. Näin ei tarvita siivilää, kun kokkailee ulkona.
Laita tortillaletut paistumaan grilliin. Käännä letut ympäri ja levitä pinnalle noin puolet juustoraasteesta, Kaurajauhis-salsasekoitus, pavut, puolet tuoreesta korianterista ja päälle vielä loput juustoraasteesta. Laita sitten tortillan päälle toinen lettu kanneksi. Sulje grillin kansi ja anna paistua pienellä lämmöllä.
Avaa grilli, käännä tortillat ja anna lämmetä vielä kannen alla grillissä hetken. Leikkaa quesadillat neljään osaan ja nosta leivinpaperilla vuorattuun astiaan. Viimeistele vielä lopulla korianterilla ja halutessasi tilkalla oliiviöljyä.
Vinkki:
Jos haluat täysin vegaanisia quesadilloja, korvaa juustoraaste vegaanisella juustolla.
