ainekset

1 ps (225g)  Elovena Muru Kaurajauhista
2-3 rkl öljyä
suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta ja sipulijauhetta
200 g tomaatti-chili tuorejuustoa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
150 g ranskankermaa
1/3 kurkkua
1/2 paprikaa
tuoretta persiljaa tai basilikaa

Lisäksi

ruisnappeja

Valmistus

Lämmitä uuni kiertoilmalla 180 asteeseen. Kaada Kaurajauhis kulhoon, lisää öljy ja mausteet ja pyörittele ainekset sekaisin. Kaada maustettu Kaurajauhis leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista rapeaksi uunissa, noin 10 minuuttia.

Kaurajauhiksen kypsyessä pilko kurkku ja paprika pieniksi paloiksi. Hienonna persilja. Notkista tuorejuustot ja ranskankerma ja sekoita mukaan kasvikset ja mausteet.

Lisää rapeaksi paahtunut Kaurajauhis tuorejuustotahnaan ja lusikoi ruisnappien päälle.

Summary
recipe image
Recipe Name
Muru-tuorejuustotahna ruisnapeille
Published On

Reseptivinkkejä: