ainekset

500 g/400 g bataattia
2 rkl öljyä
1 rkl sitruunamehua
1 tl sipulijauhetta
½ tl suolaa
chili flakseja

225 g Elovena Muru Kaurajauhista
100 g käyttövalmista lehtikaalia
2 rkl öljyä
1 tl valkosipulijauhetta

Pasta

1 ½ l vettä
1 ½ tl suolaa
4 dl Torino Kahden Värin Täysjyväpenneä

Lisäksi

200 g salaattijuustokuutioita
granaattiomenansiemeniä ja pähkinöitä

Valmistus

Kuori ja leikkaa bataatti pieniksi kuutioiksi. Levitä palat uunipellille (ilman leivinpaperia) ja kääntele joukkoon öljy, sitruunamehu ja mausteet.

Paahda bataatit 225 asteisen kiertoilmauunin keskitasolla 10 minuuttia. Ota bataatit pois uunista ja vähennä uunin lämpötila 150 asteeseen. Sekoita loput ainekset bataattien joukkoon ja jatka paistamista 15 minuuttia.

Keitä sillä aikaa pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele kevyesti kuumalla vedellä. Valuta salaattijuustokuutiot. Yhdistä kaikki raaka-aineet ja koristele granaattiomenansiemenillä sekä pähkinöillä. Tarjoile salaatti lämpimänä.

Summary
recipe image
Recipe Name
Paahdettu Kaurajauhis-bataatti-pastasalaatti
Published On

Reseptivinkkejä: