ainekset

3 rkl auringonkukkaöljyä
200 g lehtikaalia
1 pala inkivääriä ohuina viipaleina
1-2 vihreää chiliä pilkottuna
200 g kiinankaalia tai paksoita
200 g Kimchiä
3 dl Muru Kaurajauhista
1 nippu kevätsipulia reiluina lohkoina
7 dl keitettyä täysjyväriisiä
1 kurkku ohuina viipaleina
suolaa maun mukaan

Wokkikastike:
4 rkl soijakastiketta
2 valkosipulin kynttä murskattuna
1 rkl raastettua inkivääriä
1 lime
2 rkl sokeria
3 rkl seesamiöljyä

Koristeluun:
4 kananmunan keltuaista
thaibasilikaa
1 lime

Valmistus

Mittaa kastikeaineet pieneen kattilaan. Keitä poreillen, niin kauan, että sokeri on sulanut.

Kuumenna öljy paistin- tai wokkipannussa kuumaksi. Lisää pannulle pilkotut kaalit, inkivääri, chili, Kimchi ja Muru Kaurajauhis. Lisää joukkoon täysjyväriisi ja paista kuumalla lämmöllä 3-4 minuuttia. Yhdistä seokseen pilkottu kevätsipuli ja wokkikastike hyvin sekoittaen, kuumenna.

Jaa paistettu riisi neljään kulhoon. Tarjoile munankeltuaisen kanssa ja koristele thaibasilikalla sekä limen lohkoilla.

Summary
recipe image
Recipe Name
Paistettu riisi
Author Name
Published On

Katso reseptivideo:

Reseptivinkkejä: