ainekset

100 g pinjansiemeniä
400 g Torino-pastaa
100 g voita
2 rkl oliiviöljyä
1 nippu salviaa pilkottuna
2 sipulia lohkoina
2 valkosipulin kynttä murskattuna
200 g kantarelleja
hyppysellinen jauhettua muskottipähkinää
225 g Muru Kaurajauhista
250 g tuoretta pinaattia
suolaa ja mustapippuria
1-2 rkl tryffeliöljyä
150 g parmesaania

Valmistus

Paahda kuivalla kuumalla pannulla pinjansiemenet kauniin ruskeiksi. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä paketin ohjeen mukaan.

Kuumenna voi ja öljy miedolla lämmöllä pannussa, kunnes seos muuttuu väriltään kullanruskeaksi. Sekoita aika ajoin ettei voi pala. Lisää pannulle salvia ja paista 2-3 minuuttia. Lisää joukkoon sipuli, valkosipuli, kantarellit ja jauhettua muskottipähkinää. Anna hautua 4-5 min, kunnes sienet ovat paistuneet.

Lisää Muru Kaurajauhis sekä pinaatti ja mausta suolalla ja pippurilla. Hämmennä. Sekoita joukkoon pasta ja anna kuumeta. Ota kuuma pasta pois liedeltä ja lisää joukkoon tryffeliöljy. Koristele parmesaanilla ja pinjansiemenillä.

Summary
recipe image
Recipe Name
Herkutteluun: tryffeli-salviapasta
Author Name
Published On
Total Time

Reseptivinkkejä: