ainekset

6-8 uuden sadon perunaa
1 tl merisuolaa

2-3 kesäsipulia
30 g voita (laktoositon)
2 rkl vettä
suolaa, mustapippuria

2 Elovena Muru Kaurajauhispihviä

Valmistus

Pese perunoista kuoret pois ja keitä merisuolalla maustetussa vedessä kypsiksi.

Valmista kastike perunoiden kiehuessa. Kuori ja pilko sipulit. Sulata voi kattilassa ja lisää sipulit. Kun sipulit ovat pehmenneet, lisää vesi ja ripaus suolaa ja mustapippuria. Keitä kastiketta vielä muutama minuutti.

Paista tai grillaa Kaurajauhispihvejä 2 minuuttia molemmin puolin. Kaada perunoiden keitinvesi pois ja kokoa annokset lautasille.

Summary
recipe image
Recipe Name
Voikastike ja Kaurajauhispihvit
Published On

Reseptivinkkejä: