Todellinen koko kansan proteiini

Kotimainen Elovena Muru Kaurajauhis on 100 % kasvispohjainen tuote, jonka pääraaka-aineena on suomalainen kaura. Kaurajauhis on maultaan neutraali, joten voit maustaa sen oman maun mukaan. Sen rakenne ja muoto ovat kuin kypsällä jauhelihalla. Siksi kaurajauhis on helppo ja terveellinen vaihtoehto jauhelihalle kaikessa ruoanlaitossa.

Elovena Muru Kaurajauhiksessa on runsaasti kuituja ja kasviproteiinia. Lisäksi se on vähäsuolaista ja siinä on noin 30% vähemmän rasvaa kuin jauhelihassa. Täysin vegaanisessa kaurajauhiksessa on täysjyväkauran ja kauraleseen lisäksi vain vettä, suolaa sekä peruna- ja herneproteiinia.

Kaurajauhis on nyt myös pihvi! Lämmitystä vaille valmiit Elovena Muru Kaurajauhiksesta valmistetut täyttävät, proteiinipitoiset pihvit helpottavat mukavasti ruoanvalmistusta. Mehevä, reilun kokoinen pihvi maistuu sellaisenaan aterian osana ja sopii myös mainiosti hampurilaissämpylän väliin. Saatavilla kaksi makua: Elovena Muru Kaurajauhispihvi Classic ja Elovena Muru Kaurajauhispihvi Mexican BBQ.

Reseptivinkkejä: